Site icon Radüs Dergisi

İlkerler Makine Hız Kesmiyor

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Perkins Yedek Parça III. Bölge Toplantısı Malatya’da düzenlendi. Etkinliğe, İlkerler MSS bünyesindeki ana bayiler, partshop ve servis noktaları katıldı.

İlkerler Mart ayında Ankara’da ilk kez düzenlenen ardından İzmir ayağıyla ikinci bölge toplantısı gerçekleştirilen Perkins Yedek Parça III. Bölge Toplantısı’nın üçüncü ayağı Malatya’da gerçekleştirildi. İlkerler MSS, Perkins markası için düzenlediği bölge toplantılarının 3.sünü 16.06.2012 tarihinde Malatya Remark Otel’de gerçekleştirdi. İki oturumdan oluşan toplantının ilk oturumunda ana bayiler yetkililere sorularını yöneltti. İkinci oturumda ise Türkiye genelindeki servis noktaları, tamir ve yedek parça satış noktaları katılımcılarının sorularına yer verildi.

100 kişinin katıldığı konferansta, Perkins orijinal yedek parça kullanımının önemi, yedek parça ürünlerinin teknik detayları ve kullanım özelliklerinin anlatıldığı, İlkerler Club Card programının önemine değinildi. Konuşmacılar da özellikle İlkerler Club Card programının önemine dikkat çekti.

İlkerler Makina Servis San. Dış Tic. A.Ş Genel Müdürü Sn. H.Serbülent Çilingir açılış konuşmasında, 2012 yılının İlkerler MSS firması için büyük bir değişim yılı olduğunu, satış hedeflerinin yanı sıra satış sonrası hedeflerinin de karlı büyümede önemli rol oynayacağı vurgusu yaptı. Başarılı bir yılı satış ağı ile geride bırakan İlkerler MSS – Perkins ana bayilerinin, pazardaki önemi ve yeni hedeflerinin anlatıldığı konuşmada Serbülent Çilingir ayrıca yedek parça ve motor pazarına dair genel izlenimlerini paylaştı. Yedek Parça Müdürü Bora Soylu ise, ana bayilerin satış hedefleri ve yeni satış stratejileri konulu bir sunum gerçekleştirdi. Borsa Soylu’nun ardından Yedek Parça Şefi Erkut Erçek orijinal yedek parça kullanımının önemini vurgulayan bir sunum ile bayilere görsel içerikli bilgiler verdi. OEM Destek Müdürü Utku Çetrez parça kullanımları, motor ve parça performansları ile ilgili teknik bilgileri paylaştı. Sektöründe, dünyanın ilk ve tek sadakat projesi olan ve bu yıl 1. yılını kutlayan İlkerler Club Card (ICC) projesi ve projenin bir yıllık sonuçları Pazarlama Şefi Sinem Yılmaz tarafından bayi temsilcileri ile paylaşıldı.

Son olarak, Gelişmiş Motor Yenileme (GMY) Yöneticisi Emre Can Çiçin’in orijinal parça kullanımı ile ilgili teknik konulu sunumlarına yer verildi. Her iki oturumda tüm katılımcılar, teknik ve sektörel sorularını konuşmacılara yönelterek merak ettikleri konular hakkında bilgi aldı.

Tüm katılımcıların ve İlkerler MSS ekibinin katıldığı gala yemeğinin ardından Perkins Yedek parça III. Bölge Toplantısı sona erdi.

Exit mobile version