Site icon Radüs Dergisi

İnci Akü’nün Yeni AGM Serisi, Automechanika Frankfurt Fuarı’nda Uluslararası Firmalarla Buluştu

Dört kıtada 80 ülkeye ihracat yapan ve sektörün ihracat liderliğini sürdüren İnci Akü, Automechanika Frankfurt 2014 Fuarı’nda yerini aldı. İnci Akü, 16-20 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen Fuar’da, Start-Stop serisi ürünlerinden NanoGold EFB ve yeni AGM Serisi’ni tanıttı.

Sektörün en büyük Türk sermayeli markası ve ihracat lideri olan, ihracat yaptığı ülke sayısını 80’e çıkaran İnci Akü, 16-20 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilen Automechanika Frankfurt Fuarı’na katıldı. Otomotiv sektörünün en güçlü bölgelerinden biri olan Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen fuarda; yedek parça, otomobil aksesuarları, otomotiv donanımları gibi çok sayıda ürün ve hizmet sergilendi. İnci Akü ürünlerinin sergilendiği standda, otomotiv yan sanayisinde faaliyet gösteren birçok firma yetkilileri, görüş alışverişinde bulundu.

İnci Akü’nün üst segment ve standart Start-Stop araçlar için özel olarak tasarladığı NanoGold Start-Stop EFB ürünü ziyaretçilere sunuldu. Fuar ziyaretçilerinin ilgisine sunulan bir diğer ürün ise yüksek elektriksel donanım ve geri kazanım frenleme sistemine sahip Start-Stop araçlara özel olarak tasarlanan İnci Akü Start-Stop AGM Serisi oldu. Yeni nesil araçlarda kullanılan geliştirilmiş ısıtma, elektronik eğlence, sürücü destek yardım sistemleri, iç ve dış aydınlatmalar ve benzeri donanımlar sebebiyle ihtiyaç duyulan yüksek enerji gereksinimlerini optimum düzeyde karşılayan İnci Akü Start-Stop AGM Serisi, standart akülere göre 3,5 kat daha fazla çevrim ömrüne, yüzde 30 daha fazla marş basma kapasitesine ve hızlı şarj kabulüne sahip.

İnci Akü’nün Automechanika Frankfurt Fuarı’nda yer almasına ilişkin değerlendirmede bulunan İnci Akü Genel Müdürü Cihan Elbirlik, “Otomotiv yan sanayisinin önemli buluşmalarından biri olan Automechanika Frankfurt Fuarı’nda, Start-Stop araçlar için geliştirdiğimiz NanoGold EFB ve yeni AGM Serimiz başta olmak üzere, tüm starter ürün gruplarımızı, otomotiv yan sanayiinin önemli firmalarına tanıttık. 80 ülkeye yaptığımız ihracat ile sektörün ihracat lideri olarak, İnci Akü’yü global marka olma yolunda dünyanın dört bir yanında müşterilerimizle buluşturmak ve bu platformlarda büyük ilgiyle karşılaşmaktan gurur duyuyoruz.” dedi.

Exit mobile version