Site icon Radüs Dergisi

Ruukki’nin Yüksek Güçlü Çelik Teklifi Genişliyor – 960 QL Levhası Piyasaya Sürüldü

Ruukki’nin yüksek güçlü yapısal çelikler Optim portföyü yeni bir sınıfla genişletildi. Ruukki, özellikle kaldırma ekipmanları sektörüne daha iyi hizmet verebilmek için 960 QL levha sınıfını sunuyor. Ruukki’nin vinç üreticilerine teklifi artık, 3,0 – 10,0 mm kalınlığında şerit haddeden Optim QC 900 ve 960 sınıflarını ve 8,0 – 12,0 kalınlığında 960 QL levhayı içeriyor. Hem levha hem de şerit ürünleri ilgili standartların (EN 10149-2 ve EN 10025-6+A1) gereksinimlerini karşılar. 960 QL sınıfı bükülebilirlik standardını aşmaktadır; her yönde minimum 3,5 x t bükülme çapı garantilidir.

Ruukki’de Optim & Raex Başkan Yardımcısı Panu Pitkänen şunları ifade etmiştir: “Kaldırma sektörü ürün portföyümüz artık müşterilerimizin taleplerini daha kapsamlı bir şekilde karşılıyor. Son derece iyi yüzey kalitemiz müşterilerin son ürünlerinde üstün bir görünüm elde etmesine olanak tanır.”

Ruukki yüksek güçlü özel çelikler geliştirmede bir liderdir ve 2002 yılında beri Optim yüksek güçlü çelikleri üretmektedir. Ruukki’nin üretim programı pazardaki en ince ultra yüksek güçlü yapısal çelikleri içerir. Ruukki’nin ince ayarda 1100’e kadar yenilikçi Optim QC sınıfları bir partiden diğerine değişmeyen son derece iyi bir yüzey kalitesi, yassılık ve kalınlık hassasiyetine sahiptir. Bu, vinç üreticilerine rekabette avantaj sağlar. Ruukki ayrıca, özel çelikleri kullanan müşterilerine yardımcı olmak için yerel teknik ve uygulama desteği de sağlamaktadır. Hızlı ve güvenilir teslimatımız, 30’dan fazla ülkede kapsamlı bir dağıtım ve bayi ağı tarafından garanti edilir.

HMF Makina, Hyundai İş Makinası ve Endüstriyel ürün müşterilerine hizmet verecek olan İstanbul Avrupa Yakasındaki ilk merkez servisini ve bölge müdürlüğünü, Hyundai Heavy Industries Başkanı Mr.Koo Ja-Jin başta olmak üzere HMF yöneticileri, çalışanları ve müşterilerinin katılımıyla Hadımköy’de hizmete açtı.

Servis hizmetinin yansıra satış ve yedek parça bölümleri ile birlikte komple bir tesis olarak hizmet verecek yeni servis yaklaşık 4000 m² alan üzerine kuruldu. HMF Makina sahip olduğu üstün teknolojik donanımla, müşterilerine hizmet kalitesini sunmaya devam edecek.

Merkez Servislerini Türkiye’nin kritik noktalarında konumlandırmayı hedefleyen HMF Makina emin ve güçlü adımlar ile yatırımlarına devam edecek.

Hyundai Heavy Industries CEO’su Mr. Koo Ja-Jin açılış konuşmasında HMF Makina’ya iyi dileklerini iletti ve konuşmasına aşağıdaki şekilde devam etti;

“Bugün, HMF ikinci merkez servisini Hadımköy’de açıyor. Bu servis ile HMF’nin Avrupa yakasındaki Hyundai müşterilerine çok daha iyi bir şekilde hizmet sunmaya devam edeceğine inanıyorum. HMF ile Hyundai; 20 yılı aşkın süredir bir çok zorlu koşulda dahi büyümeye ve güçlenmeye devam etti. Hyundai olarak her konuda HMF’nin yanında olarak müşteri memnuniyetini arttırmak konusunda HMF’ye destek olmaya devam edeceğiz. Son olarak; Avrupa Merkez servis açılışını tekrar tebrik ederim. Ortak çalışmalarımız neticesinde yüksek ve sürdürülebilir bir şekilde büyümeye devam edeceğiz.”

HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar açılış töreninde; HMF Makina’yı mükemmellik ve liderlik hedefine bir adım daha yaklaştıran bu değerli tesisin açılışına katılarak, kendilerini onurlandıran tüm davetlilere teşekkürlerini iletti.

HMF Makina ve Servis San. ve Tic. A.Ş. Hyundai İş Makinaları Türkiye Distribütörlüğü’nü Türkiye çapında 40 dan fazla noktada, yaygın satış ofisleri ve servis istasyonları ile 1993 yılından beri yürütüyor. HMF; Türkiye temsilciliği üstlendiği ve 1997 yılında DNV tarafından ISO 14001 ile sertifikalandırılan Hyundai İş Makinaları Grubu ile Türkiye pazarında ekskavatör, yükleyiciler ve forkliftler ile söz sahibi olan bir şirkettir.

Exit mobile version