19 Mayıs 2025, Pazartesi

Döviz Kurları

ABD Doları
38.6639

Döviz Kurları

Euro
43.3087
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM
Radüs Dergisi
  • ANASAYFA
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Reklam
Radüs Dergisi

Ford’un Ankara Bayisi Kartaş Yeni 3S Tesisini Hizmete Açtı

radusdergisi radusdergisi
6 Eylül 2019
Haberler, Sektörler
Ford’un Ankara Bayisi Kartaş Yeni 3S Tesisini Hizmete Açtı
0
SHARES
262
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Ford Otosan’ın Ankara Bayisi Kartaş; müşterilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerini aynı çatı altında vermek için inşa ettiği 3S tesisini hizmete açtı. Tesisin açılışını gerçekleştiren Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç; “Bugün yılda 415 bin adet araç ile Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine sahip otomotiv şirketi haline gelen Ford Otosan, Türkiye’nin ticari gücü olarak göğsümüzü kabartmaktadır. 2014 yılını ‘Ticari Araç Yılı’ ilan etmiştik. 2015 yılını da ‘Otomobil Yılı’ ilan ediyoruz. Geçen hafta pazara sunduğumuz yeni Focus modeli bu önemli değişim sürecinin ateşleyicisi olacak.” dedi.

Ford Otosan müşterilerine satış, servis ve yedek parça olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için yeni bir tesis kuran Ford Kartaş açılış törenine, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Beypazarı eski Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve Ford Otosan’ın üst düzey yöneticileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, 49 yıllık işbirliklerinden ötürü Karaoğuz ailesine teşekkür etti. Ali Y. Koç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ford Otosan olarak ticari araç faaliyetlerimizde önemli bir yılı tamamlamak üzereyiz. 2011-2014 yılları arasında gerçekleştirdiğimiz 1.6 milyar doların üzerinde yatırımlarımızın sonuna geldik. Bugün yılda 415 bin adet araç ile Türkiye’nin en yüksek üretim kapasitesine sahip otomotiv şirketi haline gelen Ford Otosan, Türkiye’nin ticari gücü olarak göğsümüzü kabartmaktadır. Şirketimiz, Transit modelinin yanısıra Transit Custom ve Tourneo Custom modelleri için de Avrupa’daki tek üretim merkezi olma misyonunu ve sorumluluğunu üstleniyor. Bu modeller, Avrupa’da son dönemde en çok tercih edilen ticari araç modellerinden biri olarak ihracatımızı olumlu yönde etkiliyor. Dünya pazarları için sadece Türkiye’de üretilecek ve 46 pazara ihraç edilecek Courier modelimize de, gelen tepkiler beklediğimiz üzere çok olumlu ve müşterilerimizin ilgisi ile bayilerimizin yüzünü güldürüyor. Mevcut talebe yetişmekte zorlanıyoruz. Türkiye’nin en genç ticari araç ürün gamına sahip olmak Ford Otosan için bir rekabet üstünlüğü yaratıyor.” dedi.

Ali Y. Koç: Bayilerimizden yana çok şanslıyız

Ford Otosan’ın yatırım yaparken bayilerinin de yatırımlarını sürdürmelerinden dolayı mutluluk duyduklarını, geleceğe dair inançlarının güçlendiğini söyleyen Ali Y. Koç, “Otomotiv perakendeciliğinde başarılı olmanın yolu müşterinize emsalsiz bir marka deneyimi yaşatmaktan geçiyor. En ileri teknolojilere sahip ekipmanlarla donatılan yeni tesislerimiz, markamızın imajını ve müşteri memnuniyetimizi çok daha ileri seviyelere taşıyor. Müşteri beklentilerini karşılamanın her geçen gün daha da zorlaştığı günümüzde; yenilikçi, yaratıcı, kaliteli, güler yüzlü ve çözüm üreten bir anlayışla hizmet verme konusunda bayilerimizden yana çok şanslıyız.” dedi.

“2015 yılını ‘Otomobil Yılı’ İlan ettik”

Binek otomobil pazarında yeni modelleri ile atılımlarını sürdüreceklerini de belirten Ali Y. Koç, “2014 yılını ‘Ticari Araç Yılı’ ilan etmiştik. 2015 yılını da ‘Otomobil Yılı’ ilan ediyoruz. Geçen hafta pazara sunduğumuz yeni Focus modeli bu önemli değişim sürecinin ateşleyicisi olacak. Otomobil işimizin gelişmesinde büyük payı olan Focus; segmentine ilkleri sunan misyonu ile otomobil ürün gamımızın lokomotifi olmaya devam edecek.” diye konuştu.

Ford Kartaş Pursaklar bölgesinde hizmet verecek

Toplam 11.360 metrekare kapalı alana sahip olan Ford Kartaş’ın 3S standartlarındaki yeni tesisi, 1.300 m2 showroom, 5.500 m2 servis, 1.000 m2 yedek parça alanı ile Ford müşterilerine hizmet verecek. Pursaklar bölgesinde, Tevfik İleri Mahallesi Özal Bulvarı üzerinde yer alan tesiste; satış, servis ve yedek parça hizmetleri tek bir çatı altında verilecek.

SONRAKİ

Hyundai Mini Ekskavatör Ürün Gamının Yeni Üyesi R27Z-9 HMF Makina Güvencesiyle Türkiye’de

POPÜLER HABERLER

Kamyon Pazarının Güçlü Oyuncusu Otokar Atlas Yenilendi!

18 Nisan 2025

F-MAX ve F-LINE’a Özel Ecotorq GEN2

19 Mart 2025

Anadolu Isuzu’nun Yeni Elektrikli Kamyonu BIG.e Seri Üretime Geçti

20 Şubat 2025
Mercedes-Benz Türk Mesleki Eğitim Programlarıyla  “Kadının Yapamayacağı İş Yok” Diyor!

Mercedes-Benz Türk Mesleki Eğitim Programlarıyla “Kadının Yapamayacağı İş Yok” Diyor!

17 Şubat 2025
TEMSA’DAN ‘DÖRT DÖRTLÜK’ BÜYÜME

TEMSA’DAN ‘DÖRT DÖRTLÜK’ BÜYÜME

12 Şubat 2025

Fenerium ürünleri Ford Trucks Özel Tasarım F-MAX araçları ile Türkiye yollarına çıkıyor…

22 Kasım 2024
Radüs Dergisi

Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi, 53. Cd No:15, 06980 Kahramankazan/Ankara
Telefon: +90 549 548 99 19
Faks: +90 312 441 61 76
E-posta: [email protected]

Sosyal Medya Adreslerimiz

LİNKLER

  • Makaleler
  • Dikkat Çeken Haberler
  • Künye
  • E-Dergi
  • İletişim

HABERLER

  • Otomotiv
  • İş Makineleri
  • Ticari Araçlar
  • Üstyapı
  • Fuar ve Organizasyonlar
  • Lojistik
  • Sektörler
  • Sosyal Sorumluluk
  • Belediyeler
  • Tedarikçi Firmalar
  • İnşaat

Son Güncellemeler

Radüs Dergisi 150. Sayı

2 Mayıs 2025

Kamyon Pazarının Güçlü Oyuncusu Otokar Atlas Yenilendi!

18 Nisan 2025

F-MAX ve F-LINE’a Özel Ecotorq GEN2

19 Mart 2025
sense tanıtım

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.

Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.