7 Aralık 2025, Pazar

Döviz Kurları

ABD Doları
42.4369

Döviz Kurları

Euro
49.4588
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM
Radüs Dergisi
  • ANASAYFA
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Reklam
Radüs Dergisi

Mercedes-Benz Atık Toplama Kamyonları İle de İddialı

radusdergisi radusdergisi
5 Eylül 2019
Haberler, Sektörler
Mercedes-Benz Atık Toplama Kamyonları İle de İddialı
0
SHARES
237
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

Mercedes-Benz Türk, 12-14 Haziran tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “REW İstanbul 2014-10. Geri Dönüşüm, Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarı”na çevre dostu kamyonları ile katıldı.

Kamyon pazarının 12 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk, çevreci teknoloji ve kalitede öncü kamyonlarından 2 adet katı atık toplama kamyonu ve 1 adet vakumlu süpürge kamyonunu REW İstanbul 2014 Fuarı’nda sergiliyor.

Dünya Çevre Haftası’nın da kutlandığı Haziran ayında gerçekleştirilen, çevre dostu tüm ürün, makina, ekipman ve uygulamaların bir arada yer aldığı REW İstanbul Fuarı’nda, Mercedes-Benz Türk standında, Mercedes-Benz Axor ve Mercedes-Benz Atego kamyonları fuar ziyaretçileri ile buluştu.

Bu yıl 10.’su düzenlenen, “REW İstanbul” Fuarı’nda Mercedes-Benz Türk, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarına yönelik hizmet veren firmaların tercih ettiği kamyon modellerini sergiledi. Sergilenen kamyonlar:

• Axor 1829 Hidromak imalatı, yeraltı konteynerleri için dizayn edilmiş, 7m/1 ton kapasiteli üstten vinçli, 15+2,4 m3 katı atık toplama üstyapılı

• Atego 1518 EFE Endüstri imalatı, 12,5 + 1,5 m3 katı atık toplama üstyapılı

• Atego 1524 Koluman Otomotiv Endüstri imalatı, 6 m3

hidrostatik şanzumanlı vakumlu yol süpürge üstyapılı

Çevre dostu BlueTec® Euro 5 motor teknolojisinin kullanıldığı Türkiye kamyon pazarına ilk kez 2001 yılında sunulan Aksaray üretimi Atego ve Axor kamyonlar, zaman içerisinde yapılan değişikliklerle hem farklı bir dış görünüm kazandı, hem de araçların işlevselliği ve sürüş rahatlığı artırıldı.

Çevrenin ve yaşamın geleceğini bugünden şekillendiren en son teknolojilerin sergilendiği fuarda, Mercedes-Benz Türk Satış Sonrası Hizmetler ve Mercedes-Benz Türk Finansal Hizmetler ekipleri de ziyaretçi ve katılımcılara ürün ve hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

Özel üstyapılarla beraber kullanılmaya uygun araçlar

Atego 1524 model kamyona monte edilmiş Koluman Otomotiv Endüstri imalatı vakumlu yol süpürge üstyapısı, bütün dünyada kabul gören E-United PM10 testinden en yüksek sonuç olan 3 yıldız sertifikasına sahip ilk Türk üstyapısı özelliğini taşıyor. Bu sertifika yol süpürme işleminde gürültü seviyesinin haricinde, emilen tozun dışarı salınmadan üstyapıda muhafaza edilme derecesini belgeliyor. Koluman hidrostatik şanzumanlı vakumlu yol süpürgesi, üst yapı için harici motor kullanmadan Mercedes-Benz Atego 1524’ ün motor gücü ile tüm sistemi çalıştırabiliyor. Düşük işletme ve bakım maliyeti, düşük ses seviyesi, süpürge çalışırken kademeli hız kontrolü ve hız sabitleme özelliği en önemli avantajları olarak göze çarpıyor.

Atego 1518 model kamyona monte edilmiş EFE Endüstri imalatı 12,5 + 1,5 m3 hacimli hidrolik sıkıştırmalı katı atık toplama kamyonu, hafifletilmiş gövde tasarımıyla, Atego’nun yüksek taşıma kapasitesinden faydalanarak en ekonomik şekilde katı atık toplama ihtiyacının karşılanması için öngörülmüş bir ürün. CAN BUS sistemi sayesinde araç üzerindeki PLC motor, diğer elektronik ekipmanlar ile tek hat üzerinden haberleşiyor. Araç üzerindeki sensörlerden alınan veriler gerçek zamanlı olarak takip edilip ve depolanabiliniyor.

Axor 1829 model kamyona monte edilmiş Hidromak imalatı 15 + 2,4 m3 hacimli, hidrolik sıkıştırmalı katı atık kamyonu 7m/1 ton kapasiteli vinci ile yer altı konteynerlerinden katı atık toplama hizmetleri için tasarlandı. Kasa üzerine monte edilen vinç ile çöp kasasında hacim kaybı olmadan 18 tonluk araçlara uygulanabiliyor.

Mercedes-Benz Türk düşük işletme maliyetleri, yaygın satış sonrası hizmet ağı, yüksek manevra kabiliyetine sahip araçları ile küçük yerleşim merkezlerinden büyük metropollere kadar her türlü çalışma şartlarına uygun kapasitede kamyonlarla temizlik sektörüne hizmet vermeye devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk’ten finansman desteği

Mercedes-Benz Türk, 2001 yılından beri finansman hizmetini tek noktada yaygın Mercedes-Benz Türk A.Ş bayi ağı aracılığı ile müşterilerine sunuyor. Sattığı her iki araçtan birini “Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş.” aracılığı ile kredilendiren Mercedes-Benz Türk, üretim tesislerine yaptığı yatırımların yanı sıra müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda, ürünlerini geliştirmeye yönelik yatırımlarına da devam ediyor.

SONRAKİ
Otokar Tır Expo Fuarı’na Uzmanlığının Ürünü Araçları İle Çıkartma Yaptı

Otokar Tır Expo Fuarı’na Uzmanlığının Ürünü Araçları İle Çıkartma Yaptı

POPÜLER HABERLER

Mercedes-Benz Vito Mixto modeli yeniden Türkiye’de

4 Aralık 2025

3 Adet Komatsu PC950LC-11E0 ile SSS Yıldızlar Holding Daha da Güçlendi!

31 Ekim 2025

Mercedes-Benz Türk Bayi ve Yetkili Servis Ağı Yatırımlarına Devam Ediyor

20 Ekim 2025

TEMSA, 9 metrelik elektrikli Avenue Neo ile şehir içinde menzili 600 kilometreye çıkardı

15 Ekim 2025

Ecovadis Gold: Renault Trucks’tan Yedi Yıl Üst Üste Kurumsal Sosyal Sorumlulukta Mükemmellik

10 Ekim 2025

Volvo Trucks, Euro NCAP Ağır Ticari Araç Güvenlik Değerlendirmesinde İkinci Kez 5 Yıldız Aldı

9 Ekim 2025
Radüs Dergisi

Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi, 53. Cd No:15, 06980 Kahramankazan/Ankara
Telefon: +90 549 548 99 19
Faks: +90 312 441 61 76
E-posta: [email protected]

Sosyal Medya Adreslerimiz

LİNKLER

  • Makaleler
  • Dikkat Çeken Haberler
  • Künye
  • E-Dergi
  • İletişim

HABERLER

  • Otomotiv
  • İş Makineleri
  • Ticari Araçlar
  • Üstyapı
  • Fuar ve Organizasyonlar
  • Lojistik
  • Sektörler
  • Sosyal Sorumluluk
  • Belediyeler
  • Tedarikçi Firmalar
  • İnşaat

Son Güncellemeler

Radüs Dergisi 158. Sayı

5 Aralık 2025

Mercedes-Benz Vito Mixto modeli yeniden Türkiye’de

4 Aralık 2025

Radüs Dergisi 157. Sayı

6 Kasım 2025
sense tanıtım

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.

Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.