17 Haziran 2025, Salı

Döviz Kurları

ABD Doları
39.3723

Döviz Kurları

Euro
45.5130
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM
Radüs Dergisi
  • ANASAYFA
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Reklam
Radüs Dergisi

MMI Eurasia ile ilgili kısa bilgi verebilir misiniz?

Bu makaleyi 37. Sayı'da, 34. sayfada bulabilirsiniz.

Misafir Yazarlar Misafir Yazarlar
11 Eylül 2019
Genel
Alacaklı Konumdaki Bankalara Karşı, Müteselsil Kefil Sıfatına Haiz Şirket Ortağının İleri Sürebileceği Defi Hakları
0
SHARES
135
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

MMI Eurasia Fuarcılık Ltd. Şirketi, Türkiye’de fuarlar organize etmek amacı ile Messe München’in bir iştiraki olarak 2013 yılında kurulmuştur. Ana şirketimiz olan Messe München, Münih’te düzenlediği yaklaşık 40 ihtisas fuarı ile her yıl 30 binin üzerinde katılımcıyı 2 milyon ziyaretçi ile buluşturuyor. Bunlara ek olarak Rusya, Asya, Orta Doğu ve Güney Afrika’da fuarlar düzenlemekte.

6 iştiraki ve 60 temsilcilik ofisi üzerinden 90’ı aşkın ülkede tanıtım ve pazarlama ağı ve 14’ü sektörlerinde dünyanın en büyük organizasyonu olan fuarları ile Messe Müenchen dünyanın en büyük fuar organizasyon firmaları arasında bulunuyor. Araç üstü ekipman sektörü paydaşları tarafından da takip edilen IFAT ve BAUMA fuarları da konularında dünyanın en büyük fuarları.

MMI Eurasia olarak 2014 yılında SeSa ve 2015 Nisan ayında IFAT Eurasia fuarlarını düzenleyerek Türkiye’de faaliyetlerimize başladık. Araç üstü ekipman sektörümüzün büyük bir bölümünün de ürün grupları dahilinde bulunduğu IFAT Eurasia fuarımıza sektörün önde gelen firmaları katılım sağladı. Katılımcıları ve ziyaretçileri ile büyük bir başarıya imza atan IFAT Eurasia 2015, daha ilk yılında sektöründe bölgemizin en önemli uluslararası aktivitesi olduğunu kanıtladı.

IFAT Münih 2014 verileri

59 ülkeden 3.081 katılımcı firma

170 ülkeden 135.000 profesyonel ziyaretçi

60.000’in üzerinde uluslararası ziyaretçi (%44)

230,000 m2 fuar alanı

BAUMA 2013 verileri

57 ülkeden 3.421 katılımcı firma

200 ülkeden 535.065 profesyonel ziyaretçi

Madencilik sektöründen 125,850 profesyonel ziyaretçi

575,000 m2 fuar alanı

Araç üstü ekipmanlar ile ilgili bir fuar gündeminize nasıl geldi?

Sektörlerin oluşumu ve gelişimi için nitelikli bir üretim ve istihdam altyapısına, ciddi bir ekonomik büyüklüğe ulaşılması kadar, paydaşlarınca benimsenmiş ortak bir vizyona ve misyona sahip olması, paydaşların müşterek menfaatlerinin belirlenmesi ve birlikte hareket edebilmesi de önemlidir.

Ülkemizde faklı ölçekte çok sayıda şirketin faaliyet gösterdiği ve yaklaşık 60 bin kişiye istihdam sağlayan, 30’u aşkın tipte araç üretimi yapan araç üstü ekipman sektörü, insanların gündelik hayatında, daha temiz, daha sağlıklı, daha güvenli ve daha konforlu bir yaşama katkı sağlayan bir sektör olma özelliğine sahip.

Dünyada gerçekleşen ticaret rakamlarını ve sektörün ihracat seviyesini dikkate aldığımızda önümüzdeki 10 yılda mevcut üretim ve satış rakamlarının yükselmeye müsait olduğu görünmekte. Bir diğer taraftan, bilgi akışı ve işbirlikleri ile ileri teknolojiye dayalı, katma değeri yüksek ekipmanların üretim oranını yükseltmek mümkün.

İnsan kaynağı, sektörel deneyim ve kapasiteye imkanları açısından yetkin olan sektör, uluslararası platformlarda kendini ifade etmek ihtiyacı duymakta.

MMI Eurasia olarak geçmiş tecrübe ve bilgi birikimimiz ile sektörün yatırım ile ilgili olarak uygun olduğuna karar verdik.

“Araç üstü ekipman sektörü geleceğe yeni bir adım atıyor”

Sektörün tek temsilcisi olan ARÜSDER ile MMI Eurasia birlikteliği ile organize edilecek ARÜSDER VEMOTEC Eurasia 2016 Fuarı beklenen platform olacak.

ARÜSDER yönetimi ile ilişkilerimiz yeni değil. ARÜSDER yönetiminin sektörü ileriye götürecek bir organizasyon yaratmak adına deyim yerinde ise fuarcılık sektörüne el atması sırasında tanıştık. IFAT Eurasia 2015 fuarımız sırasında gerçekleşen genel kurul toplantısı geçmişten gelen bu tanışıklığı bir işbirliği ortamına taşıdı.

ARÜSDER sadece sektörün tek temsilcisi olması itibarı ile değil aynı zamanda sektörün ilerlemesi için yapılması gerekenlerin teşhisi açısından da önemli bir aktör. Sırası gelmişken Sn Burhan Fırat şahsında tüm yöneticilere süreç dahilinde edindiğimiz yapıcı öneri ve destekleri için teşekkürlerimizi iletmiş olalım.

MMI Eurasia’nın ulusal ve uluslararası bazda tecrübe ve birikimi ile ARÜSDER’in sektör ile ilgili bilgi ve deneyiminin birleşmesi çok kısa zamanda Fuarımızı uluslararası arenada sektörün hak ettiği yere taşıyacaktır.

ARÜSDER VEMOTEC Eurasia Fuarı’nın avantajları neler olacak?

MMI bağlantıları ile doksanı aşkın ülkede, yerinden gerçekleştirilecek tanıtım ve pazarlama faaliyetleri neticesinde özellikle Balkanlar, BDT Ülkeleri, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türki cumhuriyetlerden oluşan büyük coğrafyadaki sektör paydaşlarına ulaşma imkanı.

ARÜSDER ve MMI tarafından düzenlenecek ve konularında lider isimlerin sahne alacağı etkinlik programı.

Sektör ile ilgili ulusal ve uluslararası kurum ve kuruluşların değerli destekleri.

Efektif ulusal tanıtım kampanyası.

Uluslararası düzeyde sektörel medya desteği.

Sektörümüz dahilindeki firmalara söylemek istedikleriniz nelerdir?

Fuarlar bir sektörün bir araya geldiği, en önemli pazarlama enstrümanlarıdır. Bir taraftan tanıtımlarını yaparken, bir taraftan da ortak problemlerini ve çözümlerini dillendirdikleri, sektörün geleceğine yön çizildiği ortamlardır.

Doğru ziyaretçi kitlesi ile buluşarak ticari faaliyetlerini geliştirmelerinin yanı sıra, mevcut potansiyellerini korumak, ulusal ve uluslararası irtibatlarını devam ettirmek, firma ve marka bilinirliğini artırmak, yeni işbirliklerine olanak sağlamak, teknoloji, fiyat ve talebi test etmek açısından da fuarlar vazgeçilmez organizasyonlardır.

Sektörümüzün değerli firmalarının zaman geçirmeden bu büyük buluşmada yerlerini alarak oluşacak sinerjiden faydalanmalarını öneriyorum.

SONRAKİ
Alacaklı Konumdaki Bankalara Karşı, Müteselsil Kefil Sıfatına Haiz Şirket Ortağının İleri Sürebileceği Defi Hakları

Lastik Deyip Geçme Michelin Yıldızlı Bir Şehir Efsanesi

POPÜLER HABERLER

Kamyon Pazarının Güçlü Oyuncusu Otokar Atlas Yenilendi!

18 Nisan 2025

F-MAX ve F-LINE’a Özel Ecotorq GEN2

19 Mart 2025

Anadolu Isuzu’nun Yeni Elektrikli Kamyonu BIG.e Seri Üretime Geçti

20 Şubat 2025
Mercedes-Benz Türk Mesleki Eğitim Programlarıyla  “Kadının Yapamayacağı İş Yok” Diyor!

Mercedes-Benz Türk Mesleki Eğitim Programlarıyla “Kadının Yapamayacağı İş Yok” Diyor!

17 Şubat 2025
TEMSA’DAN ‘DÖRT DÖRTLÜK’ BÜYÜME

TEMSA’DAN ‘DÖRT DÖRTLÜK’ BÜYÜME

12 Şubat 2025

Fenerium ürünleri Ford Trucks Özel Tasarım F-MAX araçları ile Türkiye yollarına çıkıyor…

22 Kasım 2024
Radüs Dergisi

Saray Mah. Saraykent Sanayi Bölgesi, 53. Cd No:15, 06980 Kahramankazan/Ankara
Telefon: +90 549 548 99 19
Faks: +90 312 441 61 76
E-posta: [email protected]

Sosyal Medya Adreslerimiz

LİNKLER

  • Makaleler
  • Dikkat Çeken Haberler
  • Künye
  • E-Dergi
  • İletişim

HABERLER

  • Otomotiv
  • İş Makineleri
  • Ticari Araçlar
  • Üstyapı
  • Fuar ve Organizasyonlar
  • Lojistik
  • Sektörler
  • Sosyal Sorumluluk
  • Belediyeler
  • Tedarikçi Firmalar
  • İnşaat

Son Güncellemeler

Radüs Dergisi 152. Sayı

10 Haziran 2025

Radüs Dergisi 151.Sayı

27 Mayıs 2025

Radüs Dergisi 150. Sayı

2 Mayıs 2025
sense tanıtım

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.

Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • ANASAYFA
  • KÜNYE
  • HABERLER
    • Otomotiv
    • Üstyapı
    • İş Makineleri
    • Ticari Araçlar
    • Lojistik
    • Tedarikçi Firmalar
    • Sosyal Sorumluluk
    • Sektörler
    • Belediyeler
    • Fuar ve Organizasyonlar
    • İnşaat
  • YAZARLAR
  • E-DERGİ
  • İLETİŞİM

© 2019 Radüs Dergisi Tüm Hakları Saklıdır.